Mamă cercetată, după ce și-a abandonat cei doi copii pe o stradă

219
Mamă cercetată, după ce și-a abandonat cei doi copii pe o stradă - 61784952-1544522232.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 23 de ani din Iași este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, și-a abandonat pe stradă cei doi copii, unul de câteva luni, celălalt mai mic de doi ani, ea revenind după două zile la spital, acolo unde copiii fuseseră duși și internați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Teleorman, Teodora Dragole, polițiștii din Alexandria au deschis dosar penal și fac cercetări pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului după ce, sâmbătă, în jurul orelor 17-18, un trecător a anunțat autoritățile despre faptul că a găsit doi copii abandonați pe o stradă din municipiul Alexandria.

Surse locale au declarat pentru News.ro că cei doi copii, unul de șase luni, celălalt de un an și opt luni, au fost găsiți pe o stradă din spatele Spitalului Județean din Alexandria. Cei doi copii au fost preluați de către un echipaj de la ambulanță și duși la spital, unde au rămas sub supraveghere medicală.

Luni seară, la spitalul din Alexandria s-a prezentat o femeie de 23 de ani, din Iași, care a spus că este mama micuților.

Femeia este audiată, marți, de către polițiștii din Alexandria care vor să stabilească motivele pentru care cei doi copii au fost abandonați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4289 secunde