Maior SRI, reținut de DIICOT pentru trafic de droguri

202
Maior SRI, reținut de DIICOT pentru trafic de droguri - drogurisri38262300-1503063727.jpg
Un maior de la Serviciul Român de Informații (SRI), serviciul Arad, a fost reținut de procurorii DIICOT, alături de o altă persoană, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. Potrivit procurorilor, ofițerul SRI este suspectat că a deținut și vândut droguri de mare risc, inclusiv cocaină, informează News.ro.

Potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, procurorii de la Biroul Teritorial Arad au dispus, vineri, reținerea pentru 24 de ore a unui maior în cadrul Serviciului Român de Informații - Serviciul Județean de Informații Arad, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată și a unei alte persoane, Pălincaș Eduard, tot pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, conform Aradon.ro.

Procurorii spun că în perioada 11 - 16 august, la date diferite, maiorul SRI, Ciprian Sabin Mareș, a vândut în două rânduri droguri de risc (100 de grame de cannabis), respectiv de mare risc (6 grame de cocaină), cu sumele de 2.050 de lei, respectiv 600 de euro (din care a primit 300 de euro).

De asemenea, joi, orele 19.45-20.50, ofițerul de la Serviciul Județean de Informații Arad a vândut droguri de risc (100 de grame de cannabis), cu suma de 400 euro și 200 lei, respectiv a detinut droguri de risc (250 de grame de cannabis), fără drept și în scop de comercializare, în imobilul său situat în municipiul Arad, el fiind prins în urma unui flagrant și a percheziției domiciliare.

Cea de a doua persoană reținută în acest dosar este acuzată de procurorii DIICOT că vineri dimineață, între orele 01.00-02.00, a vândut droguri de risc (300 de grame de cannabis), cu suma de 6.000 de lei, respectiv a deținut droguri de risc (100 de grame de cannabis), fără drept și în scop de comercializare, în autoturismul său, fiind prins în flagrant de către anchetatori.

Vineri, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție, au făcut patru percheziții în județul Arad, una dintre percheziții fiind la sediul unei instituții publice, afaugă DIICOT într-un comunicat de presă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8458 secunde