Mai multe dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

146
Mai multe dosare penale întocmite de polițiștii rutieri - politist-1561213012.jpg

Articole de la același autor

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 20.05, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 225, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Miorița, județul Constanța, în timp ce conducea un moped, pe strada Principală din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bujorului din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8153 secunde