MAE din Madagascar, informație de ultimă oră despre posibila evadare a lui Mazăre 

1811
MAE din Madagascar, informație de ultimă oră despre posibila evadare a lui Mazăre  - radumazare08022019-1558162315.jpg

Articole recomandate

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar ar negat informația răspândită de România TV, potrivit căreia Radu Mazăre a evadat, informează Libertatea.

"Cetățeanul român e în custodia noastră", a comunicat Naina Andriantsitohaina, șeful diplomației din Madagascar, după ce acesta a fost contactat de jurnaliștii Libertatea.

Contactat inițial telefonic, răspunsul său a fost publicat pe pagina sa de Twitter, în urma solicitărilor formulate de Libertatea: "Nu este adevărat"

Poliția Română precizase, vineri seară, că nu deține informații potrivit cărora Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, în care aștepta extrădarea în România pe 20 mai.

"În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens", a precizat Poliția.

Comunicatul a venit după ce România TV a citat surse conform cărora fostul primar al Constanței Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare, fără a oferi mai multe detalii.

 Fostul primar al Constanței Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare și arestat în 8 mai în Madagascar, afirma că nu se va opune extrădării pentru că a obosit să lupte. În plus, Mazăre susținea că după ispășirea pedepsei se va întoarce în Madagascar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Se schimbă programa școlară?
Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Avarie RAJA la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.8633 secunde