MAE, anunț de ultim moment despre grupul de copii români din Sri Lanka

204
MAE, anunț de ultim moment despre grupul de copii români din Sri Lanka - 6203941193580900-1555874332.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează, la solicitarea News.ro, că grupul de copii aflați în Colombo, Sri Lanka, este format din elevi de la un liceu din Iași, aflați într-un schimb de experiență, și că aceștia vor părăsi Sri Lanka în 26 aprilie. Totodată, membrii Celulei de Criză au acordat asistență consulară pentru două familii de cetățeni români aflate în vacanță. Până în prezent, autoritățile locale nu au notificat ambasada cu privire la existența unor cetățeni români printre victime, mai precizează MAE.

MAE arată că, având în vedere numărul semnificativ de victime raportat de mass-media locală, din dispoziția ministrului Afacerilor Externe, în dimineața zilei de 21 aprilie a fost activată Celula de Criză a MAE.

Conform datelor preliminare obținute de la Ambasada României la Colombo, în cursul zilei curente, în capitala srilankeză, au avut loc opt atentate teroriste cu bombă, la trei biserici catolice, trei hoteluri frecventate de cetățeni străini și două locuri publice (dintre care unul la Grădina Zoologică), potrivit news.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6655 secunde