MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN APĂ! O fetiță a fost salvată de un martor, dar părinții nu au reușit să iasă

161
MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN APĂ! O fetiță a fost salvată de un martor, dar părinții nu au reușit să iasă - 646x404-1522651092.jpg

Articole recomandate

 Scafandrii i-au găsit pe cei doi oameni care au căzut cu mașina în Olt și care erau dați dispăruți, dar din nefericire mult prea târziu. Fata celor doi, o copilă de 13 ani, se afla și ea în mașină, dar a fost salvată de un martor al accidentului.






sursa foto: digi24.ro




Au fost trei echipe care au participat la interventie, scafandrii, echipaj SMURD și un echipaj care a ajutat la căutări pe barcă. Dimineață la ora 10:00 a fost anunțat acest accident la 112, iar un martor a reușit să o scoată pe fata de 13 ani din apă.


Copila a fost transportată mai întâi la spitalul din Brezoi, unde a fost stabilizată, apoi a fost dusă la spitalul de urgență din Râmnicu Vâlcea. Acolo un psiholog de la Inspectoratul de Poliția a putut chiar să stea de vorbă cu ea, a reușit să dea câteva detalii legate de părinții ei. Mama avea 46 de ani, tatăl 53.

Povestea este cu atât mai tristă cu cât fata de 13 ani fusese adoptată. Soții mai aveau trei copii.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care s-a produs accidentul. Poliția a deschis o anchetă și vor continua cercetările.

O mașină în care se aflau trei persoane a căzut în apele râului Olt în localitatea Brezoi. Un bărbat care a fost martor la această scenă a reușit să scoată la suprafață o tânără de 13 ani. Starea ei este gravă, motiv pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD. Echipajele ISU de la fața locului le caută acum pe celelalte două persoane aflate în autoturism.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3499 secunde