Lung șir de ghinioane în cazul bărbatului împușcat în cap de polițiști

505
Lung șir de ghinioane în cazul bărbatului împușcat în cap de polițiști - impuscatmort-1576799734.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul împușcat de polițiști în cap, miercuri dimineață, în timpul urmăririi unui autoturism care nu a oprit la semnalele legale, a murit în Spitalul Județean Constanța. Procurorii au demarat o anchetă pentru omor, pentru a stabili în ce condiții a fost împușcată victima. De asemenea, șoferul mașinii, prietenul victimei, este anchetat penal. 


Anchetatorii au aflat identitatea celor trei bărbați care se aflau, miercuri dimineață, într-un autoturism și au fugit în momentul în care polițiștii din Năvodari le-au făcut semn să tragă pe dreapta. Este vorba despre Dănuț Valentin H., de 32 de ani, din Săcele, care se afla la volanul mașinii, Marian C., de 23 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, din satul Gura Dobrogei, și Nicolae S., de 32 de ani, tot din Gura Dobrogei, pasager pe bancheta din spate, fiind și cel care a fost împușcat în cap de polițiști, în timpul urmăririi. În timp ce victima se afla pe un pat de spital, medicii luptând să îi salveze viața, prietenii lui, care au fugit de la locul accidentului, au fost găsiți de oamenii legii. Cei doi au fost audiați, iar anchetatorii au stabilit că șoferul a apăsat pedala de accelerație, în loc să tragă pe dreapta, pentru că nu deținea permis de conducere și era beat. În plus, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au reținut în sarcina sa și faptul că, prin fugă, s-a sustras de la recoltarea probelor biologice. 


Totodată, în cadrul anchetei s-a stabilit și faptul că parbrizul spart - care, de altfel, a atras atenția polițiștilor și a fost motivul pentru care oamenii legii au vrut să tragă pe dreapta mașina! - a fost "opera" concubinei șoferului, care în timpul unui scandal conjugal a lovit mașina cu o lopată, în urmă cu câteva zile. 


XXX 
Ieri dimineață, în jurul orei 4.00, victima Nicolae S. a decedat la spital. În urma lui au rămas trei copii fără tată: o fetiță de trei ani și doi băieți, de 6 și, respectiv, 8 ani. În consecință, procurorii au schimbat încadrarea juridică din dosarul penal deschis în omor, urmând să stabilească dacă polițiștii au respectat procedurile legale în cazul respectiv. 


Reamintim că, în dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 4.20, o patrulă a IPJ Constanța a observat, pe bulevardul Năvodari din Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart și i-au cerut șoferului printr-un semnal regulamentar, să tragă pe dreapta. Însă șoferul a călcat accelerația, pornind spre Lumina. Au fost trase focuri de avertisment, ulterior cinci focuri în plan orizontal, spre autoturism. Unul dintre cele cinci gloanțe trase l-a nimerit pe Nicolae S., aflat pe bancheta din spate. Într-un final, autoturismul a fost abandonat, pe câmp, spre Corbu, iar două persoane au fugit. În mașină a fost abandonat și bărbatul împușcat în cap. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7328 secunde