LUMEA MEDICALĂ, ÎN DOLIU. RENUMIT MEDIC, GĂSIT MORT CU LOVITURI LA CAP

6684
1
LUMEA MEDICALĂ, ÎN DOLIU. RENUMIT MEDIC, GĂSIT MORT CU LOVITURI LA CAP - candela1363507765137707913514338-1498297974.jpg

Articole recomandate

Șeful Secției Cardiologie a Spitalului Județean Buzău, doctorul Adrian Mihai Negoiță, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit mort în această dimineață, în incinta unei case de vacanță pe care o avea în zona de munte a județului Buzău.., mai exact în localitatea Vadu Oii.


Cardiologul se afla la locuința de la țară alături de prieteni, cu care intenționa să petreacă de ziua sa de naștere, care fusese joi, a declarat Claudiu Damian, directorul spitalului județean.


În acest caz, a fost declanșată o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul, totul fiind incert la acest moment.


Sosiți la fața locului, medicii de la Ambulanță au încercat zeci de minute să-l resusciteze, însă în final a fost declarat decesul. Circumstanțele în care s-a produs decesul sunt încă neclare, cauzele morții urmând să fie stabilite în urma necropsiei.


Anchetatorii și medicii iau în calcul două variante la acest moment: fie doctorul a suferit un infarct, fie s-a împiedicat și a căzut cu capul de o bordură, lângă care a fost găsit.


Adrian Mihai Negoiță avea 37 de ani și lucra de doi ani în Spitalul Județean Buzău, fiind considerat un foarte bun specialist, el fiind șeful Secției de Cardiologie a celui mai mare spital buzoian.










Comentează știrea

coralie
25 iunie 2017
Împrumut mărturie adevărată a primit

Toată lumea are probleme financiare. Dacă doriți să împrumute bani, indiferent de suma trimisă doamnei Angele MAURIN. Acesta este singurul împrumut nu oferă nici o înșelătorie. Poti scrie la el prin: E-mail: [email protected] E-mail: [email protected] pentru toate aplicațiile de împrumut. mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.472 secunde