Localități fără energie electrică și circulație în condiții de iarnă în mai multe județe din țară

109
Localități fără energie electrică și circulație în condiții de iarnă în mai multe județe din țară - iarna2-1518680887.jpg
Circulația pe drumurile din județul Vaslui se face în condiții de iarnă, nefiind artere naționale sau județene blocate din cauza zăpezii, au anunțat, joi dimineață, reprezentanții Instituției Prefectului Vaslui.


Localitățile Gara Banca, Gura Idrici, Zorleni, 30 Decembrie și Popeni au rămas fără energie electrică, fiind afectați peste 2.000 de consumatori. În localitățile Popeni și Gara Banca, cursurile sunt suspendate deoarece școlile nu sunt alimentate cu energie electrică.


"Din cauza unor probleme apărute pe unele drumuri comunale și județene, s-au înregistrat situații în care anumiți profesori navetiști nu au putut ajunge la ore. Cursurile vor fi suplinite de colegii localnici. Probleme sunt și la școala din localitatea Gergeheleu, unde nu se poate ajunge din cauza drumului înzăpezit, iar școlile din Măscurei și Tomești, din comuna Pogana, sunt închise", au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Vaslui.


Nici în județul Bacău nu sunt drumuri blocate, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău. Sunt șase linii de alimentare defecte și 89 de puncte de transformare nealimentate, fiind 23 de localități fără energie electrică. La nivelul județului Bacău sunt afectați de lipsa energiei electrice aproximativ 8.000 de abonați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0614 secunde