Liviu Dragnea anunță modificări ale legislației muncii

de Cuget Liber Sâmbătă, 18 Mai 2019 173
Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sâmbătă, că în perioada următoare vor fi aduse modificări în privința legislației pentru zilieri, pentru a încuraja forța de muncă.

"Sâmbăta aceasta am petrecut-o alături de oierii din Poiana Sibiului. (...) M-am bucurat enorm să văd că tinerii își doresc să preia de la părinți această muncă cu toate sacrificiile pe care le implică. Și în ciuda tuturor greutăților sunt determinați să meargă înainte. Alături de Petre Daea, le-am ascultat problemele și am pus pe hârtie un program pe termen scurt și mediu în așa fel încât oieritul în România să revină la ce era odată. Am făcut o serie de pași importanți cu programul pentru lână, cu înființarea Casei de Comerț și subvențiile acordate. A venit însă momentul să trecem la nivelul următor. Așa că ne-am propus ca în perioada următoare să mai aducem modificări în privința legislației pentru zilieri, pentru a încuraja forța de muncă, să acordăm o subvenție pentru mieluțe pentru creșterea efectivelor și acordarea unei subvenții de 2 lei pe kilogramul de lână, dar și înființarea mai multor spălătorii de lână", a scris Dragnea pe Facebook.

El a susținut că prin Casa Română de Comerț se vor dezvolta centre de preluare, de prelucrare, centre de îngrășare, magazine, flotă de vase pentru transport extern de animale.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei