LIVE PE FACEBOOK DE LA VOLAN, DRUMUL SPRE MOARTE: "Opriți nebunia asta!"

442
LIVE PE FACEBOOK DE LA VOLAN, DRUMUL SPRE MOARTE:

Articole recomandate

Campanie a Ministerului de Interne pentru a convinge șoferii să nu mai facă transmisiuni live când sunt la volan. "Oameni buni, opriți live-urile de la volan!", este îndemnul polițiștilor care atrag atenția că șoferii care recurg la această metodă "nu sunt cu nimic mai cool" dacă se filmează în timp ce conduc, iar "filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri".


"Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic", atrag atenția reprezentanții MAI, care le cer explicit șoferilor să oprească "nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!".

Oamenii legii au lansat un apel și către cei care văd astfel de filmări la volan să anunțe organele abilitate. Postarea de pe Facebook a reprezentanților MAI conține și o fotografie trucată în care apare un șofer ce face live pe Facebook, iar MOARTEA i-a dat "love" la videoclip și a comentat "Mai stai în live? Întreb pentru mine". 


"Oameni buni, opriți live-urile de la volan!

Înțelegeți că nu sunteți cu nimic mai cool dacă vă filmați în timp ce conduceți. Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic.

Filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri, iar despre voi să se vorbească la trecut.

Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!

Totodată, facem un apel către toți utilizatorii de facebook să ne anunțe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!", scrie MAI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4188 secunde