Litoralul, promovat direct la Bruxelles

169
Litoralul, promovat  direct la Bruxelles - litoralulpromovatlabruxelles-1391705546.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la Bruxelles, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, împreună cu reprezentanții Biroului Român Privat de Turism din Bruxelles și un touroperator specializat în destinația România, au susținut o conferință de promovare a Dobrogei turistice. Au fost invitați peste 30 de jurnaliști străini de turism acreditați la Bruxelles, precum și directori ai rețelelor de agenții de turism din Belgia. 
Acolo au fost prezentate filme și materiale de promovare specifice, iar participanții s-au putut delecta cu produse specifice pescărești, alături de renumitele vinuri dobrogene, pe muzică tradițională românească. 
"Organizăm în premieră o conferință de presă internațională, o excelentă ocazie ca, la un târg de turism consacrat, să promovăm în inima Europei cele două destinații turistice pe care le reprezentăm, și anume litoralul românesc și Delta Dunării. Parteneriatul cu Biroul Român Privat de Turism ne deschide această oportunitate", a precizat Corina Martin, președinte Asociația Litoral - Delta Dunării și Federației Asociațiilor de Promovare Turistică. 
Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Târgului de turism "Salon des Vacances", care a început ieri și se încheie pe 10 februarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3079 secunde