Lipsa procurorilor, o problemă în majoritatea parchetelor din județul Constanța

190
Lipsa procurorilor, o problemă în majoritatea parchetelor din județul Constanța - posturiprocurori9iunie-1591719242.jpg

Articole de la același autor

O statistică realizată de Consiliul Superior al Magistraturii, privind situația posturilor de procurori de la instituțiile de specialitate din țară, ilustrează că la parchetele din județul Constanța gradul de ocupare al funcțiilor este, în medie, de 79%. Astfel, la nivelul tuturor instituțiilor din subordinea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța sunt 15 posturi de conducere și opt posturi de execuție vacante.

Singurele parchete din județul Constanța care nu au de suferit la capitolul personal sunt cele din Mangalia și Medgidia, arată statistica realizată de CSM. La nivelul celor două parchete, gradul de ocupare al posturilor este de 100%.

În schimb, cele mai multe posturi de procurori vacante sunt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, unde gradul de ocupare al posturilor de procurori este de 66,67%. În același timp, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, gradul de ocupare al posturilor este de 79,17%, iar la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, gradul de ocupare al posturilor de procurori este de 80%, cu cinci posturi vacante.

De menționat că, în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, gradul de ocupare al posturilor de procurori este de 79,17%. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5377 secunde