Linie telefonică TELVERDE destinată veteranilor și văduvelor de război

163
Linie telefonică TELVERDE destinată veteranilor și văduvelor de război - veterani-1585574125.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Apărării Naționale a decis înființarea unei linii telefonice TELVERDE, cu numărul de apel 0800.410.990, pentru sprijinirea veteranilor și văduvelor de război pe perioada stării de urgență, în perioada măsurilor de prevenire a efectelor pandemiei Covid-19, informează Biroul de presă al MApN.

Linia telefonică TELVERDE 0800.410.990 a fost deja pusă în funcțiune și este destinată semnalării situațiilor deosebite în care s-ar putea afla veteranii și văduvele de război, fără susținători sau alte forme de ajutor direct, în contextul măsurilor adoptate pentru combaterea pandemiei Covid-19.

Programul de funcționare al liniei telefonică TELVERDE 0800.410.990: între orele 08.00 - 20.00 (de luni până vineri) și între orele 08.00 - 16.00 (sâmbăta și duminica).

Operatorii liniei TELVERDE vor prelua solicitările de sprijin și vor înștiința echipele din țară pregătite pentru rezolvarea situațiilor semnalate. Solicitările de sprijin pentru veteranii și văduvele de război, pentru asigurarea alimentelor, medicamentelor, nevoi de asistență medicală sau alte situații vor fi soluționate prin centrele militare zonale, județene și de sector, cu sprijinul autorităților locale, al Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului București și comitetelor județene pentru situații de urgență.

XXX

În prezent, 4.607 veterani de război și 126 văduve de război se află în evidențele Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apărării Naționale, Casei de pensii sectoriale a Ministerului Afacerilor Interne și Casei Naționale de Pensii Publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0917 secunde