Limuzine furate din Italia, găsite la Constanța

1032

Articole de la același autor

De la începutul lunii septembrie și până ieri, polițiștii de frontieră, în urma acțiunilor din teren, au constatat zece infracțiuni, fiind cercetate 13 persoane. Dintre acestea, șapte au reprezentat infracțiuni constatate la punctele de trecere a frontierei, iar patru au fost pe linia mărfurilor contrafăcute .
În perioada amintită, au fost aplicate 12 contravenții cu o valoare totală de 11.440 lei, iar valoarea bunurilor confiscate a ajuns la 1.027.150 lei.

Treninguri contrafăcute
În data de 7 septembrie, s-a finalizat controlul amănunțit, efectuat de o echipă comună polițiști de frontieră și lucrători vamali, la un container sosit din China pentru o societate comercială din București, având ca marfă declarată îmbrăcăminte.
În urma controlului au fost identificate un număr de 2.580 perechi de pantaloni trening având aplicate semnele distinctive ale unei mărci înregistrate, de profil. Bunurile au fost confiscate de organele vamale și predate în custodie unui comisionar vamal. Valoarea totală a bunurilor este de circa 388.000 lei. Pe numele administratorului societății, un cetățean din China, a fost întocmit dosar penal pentru "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".

Mașini furate
Un alt caz a fost înregistrat, în Constanța, când polițiștii de frontieră au identificat în trafic un auto-turism marca BMW, înmatriculat în România.
În urma verificărilor, în bazele de date Interpol, autoturismul figura ca furat din Italia din 2007.
Pe numele conducătorului auto, un tânăr de 28 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt. Conform declarațiilor, autoturismul, în valoare de 55.000 euro, a fost achiziționat de la un târg auto din București. Mașina a fost dusă, în cele din urmă, la parcul auto al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța.
De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, un alt autoturism BMW 320, furat din Italia la data de 19.01.2011, a fost depistat și confiscat, vinovatul fiind un bărbat de 26 de ani, din Călărași.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3789 secunde