Liceenii de la Energetic, sfătuiți cum să nu-și ia țepe dacă pleacă să muncească peste hotare

247
Liceenii de la Energetic, sfătuiți cum să nu-și ia țepe dacă pleacă să muncească peste hotare - preventivpolitie-1572554386.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Constanța, au fost în vizită la Liceul Energetic din municipiul Constanța. 


În cadrul întrunirilor, elevii au aflat despre răspunderea penală și contravențională a elevilor. Polițiștii le-au prezentat acestora situațiile de risc cu privire la faptul că, în lipsa adoptării unui comportament preventiv, ar putea deveni victime ale traficului de persoane. Tinerii au fost informați cui ar trebui să ceară ajutor în caz de pericol și cum ar putea preveni astfel de situații. 
Astfel, li s-a atras atenția ca, înainte de plecare, să lase familiei copii xerox ale documentelor personale (pașaport, contract de muncă, o fotografie recentă, adresa unde vei domicilia și cea a locului de muncă), să ceară informații cât mai multor persoane și să accepte ofertele care implică un contract de muncă, fără a da curs promisiunilor verbale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6266 secunde