Li s-a înfundat escrocilor? Ce a făcut un pensionar din Constanța, după ce a primit o "veste tragică"

2850
1
Li s-a înfundat escrocilor? Ce a făcut un pensionar din Constanța, după ce a primit o

Articole de la același autor

Ieri seară, la ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Constanța, despre faptul că la ora 20.30, a fost sunat pe telefonul fix, de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind nepoata sa, comunicându-i faptul că a fost implicată într-un accident rutier.


Persoana necunoscută i-a mai spus că are nevoie de suma de 15.000 de euro pentru a rezolva situația. Bărbatul a închis receptorul și a sesizat imediat organele de poliție.


De asemenea, tot ieri noapte, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Constanța, despre faptul că la ora 00.50, a fost sunat pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind fiica sa, comunicându-i faptul că a provocat un accident rutier cu victime.


Persoana necunoscută i-a solicitat suma de 10.000 de euro sau 150.000 de lei, precizând că este reținută pentru 24 de ore de către polițiști. Convorbirea s-a întrerupt la un moment dat, persoana necunoscută spunând că va reveni cu un nou telefon, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.


În ambele cauze polițiștii au deschis anchete în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a autorilor faptelor.


Comentează știrea

Eugen
16 ianuarie 2017
Smechereala

Escrocii se descurca cum pot mai bine, asa si dr badiu mirela cu smecheriile ei doftoricesti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3924 secunde