Laura Codruța Kovesi, audiată după denunțul lui Sebastian Ghiță

225
Laura Codruța Kovesi, audiată după denunțul lui Sebastian Ghiță - kovesibilant1000x600-1544792918.jpg

Articole recomandate

Laura Codruța Kovesi urmează să fie audiată după sărbători în megadosarul deschis pentru aducerea în țară a fugarului Nicolae Popa, anunță România TV.



Fostul deputat Sebastian Ghiță a declarat duminică la România TV că a făcut o plângere penală pe numele fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi. Fosta șefă a DNA a fost reclamată de Ghiță la Secția Specială pentru anchetarea magistraților. Sebastian Ghiță susține că Laura Codruța Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Poliția Română a precizat marți că procedura de achiziție a serviciilor de transport aerian pentru aducerea în țară a lui Nicolae Popa a fost derulată de Ministerul Afacerilor Interne, iar negocierile s-au purtat cu trei operatori, câștigătoare fiind desemnată S.C. Ion Țiriac Air S.R.L. Contractul, în valoare 234.207,30 de lei, a fost semnat de Inspectoratul General al Poliției Române, iar operatorul economic a emis factura fiscală, aceasta fiind achitată de IGPR prin ordin de plată, mai anunță Poliția Română.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a declarat marti, referindu-se la plata avionului pentru repatrierea fostului director FNI Nicolae Popa din Indonezia, că nici el și nici Poliția Română nu mint, conform calculelor sale cursa costând peste 120.000 de euro, din care 52.000 de euro au fost plătiți de Poliție, iar 68.000 de euro au fost plătiți de el la cererea Laurei Codruța Kovesi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.601 secunde