LACRIMI ȘI DURERE DUPĂ MOARTEA MILITARULUI / "Nu vreau să cred că a ajuns momentul să porți uniforma pe ultimul tău drum"

2193
Vestea că tânărul militar și-a pus capăt zilelor a căzut ca un trăsnet pentru colegii lui, dar mai ales pentru familie. Sora lui Daniel a lăsat un mesaj emoționant în care nu-și explică dispariția acestuia, având speranța că totuși va primi un semn de la militar. 


"Ce te faci când rămâi fără lacrimi, fără cuvinte, fără speranță, dar mai ales fără unul dintre frați rămâi doar cu durerea-n suflet. Mereu ți-ai purtat uniforma cu zâmbetul pe buze și mândrie în suflet, nu vreau să cred că a ajuns momentul să o porți și pe ultimul tău drum, e prea devreme, mult prea devreme. Încă aștept să-mi sune telefonul, să mi se spună că s-a produs o confuzie, că tu ești încă în viață, încă aștept un semn de viață din partea ta", scrie Cristina, sora lui Daniel Rohozneanu.

Colegii tânărului spun că nu dădea semne de depresie și că nici prin cap nu le-a trecut că tocmai Daniel ar fi putut recurge la un asemenea gest. "Colegule, de ce? Erai un caracter puternic, ne înțelegeam bine, ne distram împreună. Cu cine ma mai urc eu în vârful arboradei? Dumnezeu să te aibă în pază și liniște!", a scris și Marian A.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0324 secunde