La un pas de tragedie! Travanul unei clase, prăbușit! "S-a desprins o bucată..."

162
La un pas de tragedie! Travanul unei clase, prăbușit!

Articole recomandate

Școala Gimnazială din Câlnic este în șantier, cu toate că orele elevilor au început. Astăzi, o bucată din tavanul unei săli de clasă a căzut, în urma lucrărilor care se fac la acoperișul clădirii, scrie realitatea.net


Incidentul a fost relatat de un localnic, care se arată foarte nemulțumit de riscurile la care sunt expuși elevii în comuna gorjeană.

De cealaltă parte, primarul Dumitru Vulpe susține că lucrările de renovare sunt necesare.

"Avem un proiect de reabilitare a școlii, tavanele fiind foarte vechi, din papură cu mortar. S-a desprins o bucată, în timp ce lucrau. S-a luat măsura ca, pe viitor, lucrările să se desfășoare numai în afara cursurilor de la școală. Nu era nimeni în încăpere. Erau cursuri, dar nu era nimeni în clasă. Valoarea proiectului este undeva la cinci miliarde de lei vechi, fonduri pe Programul Național de Dezvoltare Locală PNDL, reabilitarea însemnând numai acoperișul, învelitoarea și cu dotări", a declarat, pentru Gorjeanul, Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Edilul spune că a căzut doar puțin mortar, iar copiii erau în pauză.

"Putea să fie și altceva, dar Doamne-ajută că nu a fost. S-au făcut procese verbale să lucreze după ora 14.00, când plecăm noi", a spus Mariana Popescu, directorul Școlii Gimnaziale Câlnic, unde învață aproximativ 100 de copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6814 secunde