La un pas de o tragedie! Un șofer beat a "zburat" cu Loganul peste sensul giratoriu, în mijlocul Constanței

800

Articole de la același autor

Sâmbătă dimineață, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat un autovehicul marca Dacia, model Logan, care era suspendat pe sensul giratoriu de pe bulevardul Tomis din zona Spitalului Clinic Județean Constanța.


Lucrătorii instituției Direcției Generale Poliția Locală l-au identificat pe șoferul autovehiculului implicat in accident, care mirosea puternic a alcool, fapt pentru care au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetărilor.


"Menționăm că, la testarea făcută de oamenii legii cu aparatul alcool test a rezultat că avea 0,91 mg/ L acolo pur în aerul expirat. Conform ART.88, alin 1 din O.U.G 195/2002, când aparatul alcool test afișează o valoare de 0,40 mg/ L alcool pur în aerul expirat sau mai mare este obligatorie recoltarea probelor biologice la o unitate sanitara și i se întocmește dosar penal întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni. Bărbatul depistat a fost preluat de către polițiștii I.P.J Constanta pentru preluarea cercetării în cazul infracțiunii", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3033 secunde