L-au prins la frontieră! Vezi ce încerca să scoată din țară!

228
L-au prins la frontieră! Vezi ce încerca să scoată din țară! - ddd-1578566154.jpg

Articole recomandate

Un cetățean român în vârstă de 57 de ani este cercetat pentru tăinuire după ce a fost depistat de polițiștii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să scoată din România, pe platformă, un autoturism în valoare de 61.100 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, relatează Agerpres.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean român, în vârstă de 57 de ani, la volanul unui autovehicul cu platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A6, an de fabricație 2012. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în data de 7 decembrie 2019", se arată într-un comunicat de presă emis joi de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Sursa citată menționează că cetățeanul român a declarat că transporta autoturismul la solicitarea unui prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3751 secunde