Klaus Iohannis a anunțat că va merge la toate ședințele de la Palatul Victoria: "Guvernul nu știe ce face"

147
Klaus Iohannis a anunțat că va merge la toate ședințele de la Palatul Victoria:

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat, din nou, miercuri, că va merge la ședințele de Guvern, precizând însă că așteaptă și anunțarea datei, orei și agendei următoarei ședințe, pentru că la Cotroceni nu a ajuns agenda. Întrebat dacă va merge de acum la toate ședințele, președintele a răspuns "Sigur!"


Președintele Iohannis a spus că, miercuri, la CSAT au fost doar discuții de pe ordinea de zi a Consiliului, nu și despre alte teme.


Întrebat ce va face mâine, el a spus: "Asta vedem mâine".

Întrebat în continuare dacă va merge la ședința de Guvern mai ales că ar urma să fie adoptată OUG pe Codul fiscal, președintele a replicat: "Aveți dvs. cumva agenda ședinței de Guvern, că la noi nu a ajuns? Guvernul nu știe ce face. Această ordonanță este doar o nouă dovadă. Nu există niciun anunț despre o ședință de Guvern sau ora la care va avea loc sau agenda care va exista acolo. De asta spun: așteptăm să vedem. Mie-mi place să am un plan, să am o agendă, ca să știe toată lumea ce se întâmplă. Se pare că Guvernului nu-i place așa, deci așteptăm anunțul Guvernului pe ședința de Guvern".

Chestionat în continuare dacă va merge joi la ședința de Guvern în cazul în care OUG anunțată de ministrul finanțelor va fi pe ordinea de zi, președintele a răspuns: "V-am anunțat de ieri, de alaltăieri cum va fi în continuare cu ședințele de Guvern și așa va fi". Întrebat dacă, prin urmare, va merge la toate ședințele de acum încolo, Klaus Iohannis a răspuns: "Sigur".

Sursa: Digi24, News.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4907 secunde