Kilograme de bijuterii, descoperite pe aeroport. Ce spune Poliția Română

144
Kilograme de bijuterii, descoperite pe aeroport. Ce spune Poliția Română - fff-1540720523.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca în cooperare cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Cluj-Napoca au descoperit, ascunse în șosete, în bagajele de cală ale unui cetățean român, minor, aproximativ 3000 grame de bijuterii din metal galben, presupuse a fi aur, fără a deține documente legale.


În data de 26.10.2018, în jurul orei 14.30, la P.T.F. Aeroport Cluj-Napoca s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind din SUA, via Munchen, un cetățean român, minor, în vârstă de 14 ani, cu domiciliul pe raza județului Vâlcea. Acesta beneficia de serviciul de însoțire minori al companiei aeriene, urmând să fie preluat de un adult care îl aștepta în aeroport. 


Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit inclusiv al bagajelor de cală, fiind descoperite ascunse, în șosete, mai multe bijuterii din metale și pietre prețioase (cercei, inele, brățări, pandantive cu pietre de culori și mărimi diferite) în greutate totală de 2.956 grame, având valoarea de aproximativ 472.000 lei. 


Întreaga cantitate de bijuterii a fost reținută de către autoritatea vamală și predată Trezoreriei Cluj, urmând a fi trimisă în vederea evaluării și expertizării. 


In cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5555 secunde