Kia Sportage furat din Germania, găsit la graniță

87
Kia Sportage furat din Germania, găsit la graniță - 22iuliemasinafuratagardaostrov18-1374479213.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au descoperit la graniță un autoturism marca Kia Sportage, care figura ca fiind furat din Germania.

În week-end-ul care a trecut, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-au prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, doi cetățeni germani, care călătoreau cu un Kia Sportage cu numere de Germania.

La control, în urma verificărilor în bazele de date, s-a descoperit că mașina figura ca fiind furată, din data de 5 iulie anul acesta.

Totodată, s-a stabilit faptul că cetățeanul german, în vârstă de 45 ani, aflat la volanul autoturismului, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Din cercetări a mai rezultat faptul că soția conducătorului auto, pasageră în autoturism, a încheiat un contract de test drive pentru mașina în cauză, într-o localitate din Germania, în luna iulie.

Cei doi au plecat apoi într-o călătorie prin Europa, destinația finală fiind orașul Varna din Bulgaria, unde doreau să-și petreacă vacanța.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii de frontieră au întocmit celor doi cetățeni germani dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis auto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5837 secunde