Judecat pentru omor după ce a băgat în moarte cerebrală un minor!

294
Judecat pentru omor după ce a băgat în moarte cerebrală un minor! - baiatmangalia-1584981231.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a unui minor din Mangalia, acuzat de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Adolescentul în vârstă de 15 ani este acuzat că în după-amiaza primei zile din februarie a lovit un alt minor, care în urma incidentului a ajuns în moarte cerebrală la spital, murind la jumătatea lunii martie.

"S-a reținut în sarcina inculpatului S.D.M. că la data de 1.02.2020, orele 13.30, în timp ce se afla pe B-dul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I.A.C., de 13 ani, cu pumnii și picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat în final decesul, iar agresiunea a stârnit revolta persoanelor prezente, care au intervenit de îndată pentru prinderea autorului agresiunii, acordarea primului ajutor și sesizarea organelor de poliție", au precizat anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

"Inculpatul i-a aplicat victimei lovituri puternice cu pumnii, ceea ce a făcut victima să se dezechilibreze și să cadă, iar în cădere inculpatul a continuat să îl lovească cu pumnii și picioarele, până când a rămas inconștientă la pământ", au mai notat procurorii.

Andrei Ivan, victima bătută în stradă, a împlinit 14 ani în timp ce era pe un pat de spital, iar după câteva săptămâni, mai precis pe 12 martie, s-a stins din viață.

Suspectul a fost inițial arestat preventiv pentru 30 de zile, iar la începutul lunii martie magistrații au dispus anchetarea lui în arest la domiciliu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2091 secunde