Jucării de peste 146.000 de lei, confiscate de Garda de Coastă

238
Jucării de peste 146.000 de lei, confiscate de Garda de Coastă - jucariiconfiscate-1573678316.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au întocmit dosar penal unei femei, administrator de firmă, care a importat din China jucării susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală unor mărci cunoscute. 


În luna octombrie, polițiștii din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit al unui container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea. Containerul era destinat unei firme din București. În interior au fost găsite aproape 1400 de jucării (mașinuțe), susceptibile a fi contrafăcute. Titularul de marcă a confirmat că bunurile aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală, motiv pentru care oamenii legii au decis, săptămâna aceasta, deschiderea unui dosar penal pe numele unei femei de 39 de ani, administrator al firmei căreia îi erau destinate jucăriile. 


Dacă ar fi fost comercializate cu produse de marcă, bunurile ar fi avut valoarea totală de aproximativ 146.000 de lei. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la final urmând să fie dispuse măsurile care se impun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.558 secunde