Jucării aduse din China, confiscate de polițiștii de frontieră

270

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un container sosit din China, sute de jucării susceptibile a fi contrafăcute. 


La finele lunii august, în urma unui control amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Argeș, au fost găsite 4.928 de seturi cu jocuri de construcții susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.


"Polițiștii de frontieră au extins cercetările și, în urma confirmării din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, iar în cursul zilei de ieri s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", explică reprezentanții Gărzii de Coastă.
De asemenea, s-a stabilit faptul că administratorul firmei este un cetățean român, în vârstă de 40 de ani. Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 1.165.470 lei. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4407 secunde