Jandarmii vă avertizează. Atenție la buzunare!

267
Jandarmii vă avertizează. Atenție la buzunare! - campanie-1530891370.jpg

Articole de la același autor

Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța are grijă de siguranța participanților la festivalul "Neversea". În acest scop, ei derulează în aceste zile campania de informare și prevenire "Neversea în siguranță". Această campanie se adresează participanților la eveniment și vine cu câteva sfaturi pentru prevenirea furturilor. 


Ca urmare, până duminică seara vi se recomandă să nu purtați portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor, iar când vă aflați într-o zonă aglomerată, țineți geanta lipită de corp în partea din față, cu sistemul de închidere orientat spre dumneavoastră și protejați-o cu una din mâini. De asemenea, nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizitate de către hoți. Nu uitați, nu țineți toți banii în același loc, pentru a nu fi obligați să scoateți întreaga sumă de fiecare dată când achiziționați vreun obiect, întrucât acest lucru atrage atenția infractorilor.


Pentru o comunicare cât mai rapidă și eficientă, jandarmii și polițiștii au instalat, deja, puncte de prevenire, de unde puteți obține toate informațiile necesare pentru siguranța dumneavoastră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4931 secunde