Jandarmii, polițiștii și pompierii din Constanța, misiuni în județ

202
Jandarmii, polițiștii  și pompierii din Constanța, misiuni în județ - jandarmii-1515166796.jpg
În perioada 5-7 ianuarie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța și ISU Constanța, acționează pentru asigurarea liniștii și ordinii publice la o serie de evenimente religioase în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Jandarmii constănțeni au fost prezenți, ieri, la Hârșova, la slujba de sfințire a Aghesmei Mari și aruncarea Sfintei Cruci în apele Dunării, eveniment religios ce s-a desfășurat în zona căpităniei portului Hârșova, începând cu ora 13:30.

Sâmbătă, 6 ianuarie, jandarmii vor acționa la Medgidia pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului (Boboteaza). Slujba se va desfășura pe faleza canalului Dunăre Marea Neagră, începând cu ora 12:00.

În aceeași zi, jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a slujbelor religioase de Bobotează ce se vor oficia la Mihail Kogălniceanu și Rasova, iar duminică vor fi prezenți, cu același prilej, în localitatea Piatra. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5377 secunde