Jandarmii, în misiune la Constanța, în acest weekend

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 18 Octombrie 2019 178
În perioada următoare, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia evenimentelor sportive organizate în județul Constanța.


Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravențională și penală, jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura meciurile programate pentru acest sfârșit de săptămână. 
Pe timpul misiunilor jandarmii vor purta discuții cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei și îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.


Suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul arenelor sportive.


Recomandăm participanților să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât și după terminarea acestora, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent. 


În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei