Jandarmii din Constanța, în misiune, în weekend

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 19 Aprilie 2019 191
Mâine, 20 aprilie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciul fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanța și C.S. Aerostar Bacău în cadrul campionatului Ligii a II-a.Evenimentul sportiv va avea loc pe stadionul Gheorghe Hagi din municipiul Constanța cu începere de la ora 11.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenții firmei de securitate contractată de către organizator și va fi permis începând cu ora 09.30.


Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.


Totodată, în perioada 20-21 aprilie, jandarmii constănțeni vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de fotbal C.S. Medgidia – Unirea Slobozia, a partidei de rugby C.S.Năvodari – R.C. Bârlad, precum și a șase meciuri de fotbal în sală în cadrul competiției Trofeul Liga Old Boys.

Suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în incinta stadionului.

"Recomandăm participanților să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât și după terminarea acestuia, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent.", anunță jandarmii din Constanța.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei