Jandarmii din Constanța împânzesc orașul!

127
Jandarmii din Constanța împânzesc orașul! - received619427588573324-1556267918.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână,  peste 150 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Constanța vor acționa la nivelul județului pentru asigurarea și menținerea măsurilor de ordine publică. 

În zonele de competență, echipajele de jandarmerie vor acționa în cel mai scurt timp pentru luarea măsurilor legale, în situația săvârșirii unor fapte ce contravin normelor de conviețuire socială.

Recomandăm celor care vor participa la slujbele de Înviere să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

În noaptea de 27/28 aprilie, jandarmii constănțeni în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și Poliției Locale vor veghea la  desfășurarea în condiții de siguranță  a slujbelor religioase ocazionate de sărbătoarea Învierii Domnului, la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinții Petru și Pavel", Biserica "Sfântul Mina" Constanța și Biserica "Sfânta Maria" Constanța.

De asemenea,  jandarmii constănțeni vor fi prezenți alături de polițiști și în zonele altor lăcașe de cult din Constanța, Medgidia, Mangalia, Cernavodă, Hârșova,  Eforie, Costinești, Techirghiol și Neptun.

  Întrucât se apropie sfintele Sărbători Pascale, conducerea Jandarmeriei Constanța și toți jandarmii constănțeni vă doresc să aveți parte de sănătate, iar minunea Învierii Domnului  să dăinuie în inimile tuturor, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, a speranței și a bucuriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8647 secunde