Jandarmii constănțeni prezenți în mijlocul comunității pentru asigurarea ordinii publice la manifestări sportive

181
Jandarmii constănțeni prezenți în mijlocul comunității pentru asigurarea ordinii publice la manifestări sportive - jandarmii-1553846691.jpg

Articole de la același autor

În perioada 30-31 martie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


Sâmbătă, 30 martie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului "Gheorghe Hagi", unde va avea loc partida de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța – A.F.C. Chindia Târgoviște, dar și la Medgidia, cu ocazia meciului dintre echipele C.S. Medgidia – C.S. Afumați.


În aceeași zi, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de rugby A.C.S. Tomitanii Constanța – C.S.M. Știința Baia Mare și C.S. Năvodari – R.C. Grivița.


Tot sâmbătă, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a patru meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiției Trofeul Telegraf, dar și a evenimentului "Te provocăm la mers sportiv", organizat în Parcul Tăbăcărie. 
De asemenea, în seara de sâmbătă, se va avea în atenție asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările organizate pentru marcarea evenimentului "Ora Pământului", în parcul arheologic din zona Primăriei Constanța.
Duminică, 31 martie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în stațiunea Mamaia, unde va avea loc evenimentul sportiv "Maratonul Nisipului 2019".


Tototdată, în perioada 30-31 martie, se vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal în sală, ce se vor disputa la Sala Sporturilor, în cadrul competiției sportive Trofeul Liga Old Boys. 


Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.
"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3702 secunde