Jandarmii constănțeni le-au stricat tiriștilor "afacerile" cu motorină

288
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, care se deplasa, miercuri, la o misiune în sprijinul jandarmilor din Brăila, a surprins trei persoane care furau motorină dintr-un autotren-cisternă, înmatriculat în Republica Moldova. 


La vederea echipajului, două dintre persoane au fugit în direcția unui autoturism Opel Astra Caravan parcat în apropierea TIR-ului. Au fost somate și s-au oprit. Cea de-a treia persoană, șoferul TIR-ului, era urcată pe cisternă și, cu ajutorul unui furtun, transfera motorină dintr-un rezervor desigilat, în bidoanele aflate jos. 


La fața locului, lângă cisternă și în portbagajul autoturismului, jandarmii au găsit 16 bidoane din plastic, de 20 de litri, din care șapte bidoane pline și unul pe jumătate, cu motorină. Asupra celor două persoane și în autoturism, a mai fost găsită și suma de 1.220 lei. Cei doi au declarat că au stabilit și au "bătut palma" cu șoferul cisternei, pentru un preț de 3,5 lei/litru de motorină. 


Au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt. Actele, cele trei persoane cu vârste cuprinse între 20-50 ani și bidoanele, au fost predate la sediul de Poliție pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.955 secunde