Jandarmii constănțeni, la datorie în week-end. Iată ce evenimente au loc

181
Jandarmii constănțeni, la datorie în week-end. Iată ce evenimente au loc - img20180419190405-1539329081.jpg

Articole recomandate

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de competență, astfel:

În perioada 13-14 octombrie, jandarmii vor fi prezenți în comuna Valu lui Traian unde vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului "Ziua Recoltei".

Sâmbătă, 13 octombrie, jandarmii constănțeni vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța - S.C.M. Politehnica Timișoara cu începere de la 17.30, precum și la partida de baschet masculin B.C. Athletic Constanța - C.S.M. Mediaș, cu începere de la ora 20.00, ambele evenimente sportive având loc la Sala Sporturilor.

Tot mâine, oamenii legii vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine în zona arenei sportive "Iftimie Ilisei", cu ocazia meciului de fotbal C.S. Medgidia – C.S. Tunari.

Duminică, 14 octombrie, începând cu ora 13.00, jandarmii vor avea în atenție meciul de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanța - C.S. Știința Bacău, dar și manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia sărbătorii "Ziua orașului Băneasa".

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții la aceste evenimente, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4518 secunde