Jandarmii constănțeni donează sânge pentru semenii lor

127
Jandarmii constănțeni donează sânge pentru semenii lor - aaa-1528958829.jpg
Jandarmii constănțeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța organizează periodic acțiuni al căror obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieți omenești, având în vedere că în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut. 


În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanța și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, 25 de jandarmi au dedicat o zi din viața lor pentru a dona sânge în perioada 12-13 iunie a.c., în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente. 


Această acțiune este prilejuită de Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge, ce se aniversează în fiecare an, în data de 14 iunie.


Și în anii precedenți, jandarmii au fost implicați în acțiuni de donare de sânge, astfel încât, la nivelul instituției, s-a creat o tradiție în ceea ce privește acest demers.


Jandarmii constănțeni lansează un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.


Prin astfel de acțiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănțenilor și fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7661 secunde