Jandarmii constănțeni, cu ochii în patru la meciul dintre Săgeata și Steaua

195
Jandarmii constănțeni, cu ochii în patru la meciul dintre Săgeata și Steaua - jandarmeriajpeg-1395425550.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine publică și siguranță a suporterilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele Săgeata Năvodari și Steaua, partidă care se va disputa în data de duminică, 23 martie, pe Stadionul "Farul" din Constanța, începând cu ora 19.00. 


Jandarmii au anunțat și că traficul rutier va fi restricționat în intervalul orar 17.00 - 21.00, în imediata apropiere a stadionului, pe străzile Primăverii, Ion Andreescu și Panait Cerna. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora des-chiderii porților de acces. 


"Jandarmeria Constanța solicită, atât suporterilor, cât și cetățenilor, să manifeste înțelegere față de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej și să răspundă indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca această competiție să se desfășoare în condiții optime de siguranță", au ținut să precizeze reprezentanții Jandarmeriei.


Totuși, pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde și străzi, atât la venirea cât și la plecarea suporterilor la/de la stadion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Eveniment : Așii fotbalului din Poliția Constanța
Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Sport : FC Farul dă piept cu Rapid București
Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Sport : "Vom încerca să surprindem Steaua"
Pagina a fost generata in 1.0068 secunde