Jandarmii, acțiune de plantare de puieți în județul Constanța

182
1

Articole de la același autor

Ieri dimineață, o parte dintre jandarmii constănțeni au luat parte la o activitate de plantare de puieți, desfășurată sub sloganul "Plantăm, protejăm, iubim natura", organizată de Primăria comunei Cumpăna, alături de Clubul Rotary Pontus Euxinus Constanța.
Alături de alți voluntari, 100 de jandarmi constănțeni au pus în valoare puterea exemplului și au plantat 10.000 de puieți de salcâm, pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător sunt primordiale pentru o dezvoltare armonioasă a naturii. 


Jandarmii constănțeni au mai participat și în trecut la astfel de acțiuni voluntare și vor fi prezenți de fiecare dată când vor fi demarate activități de acest gen. Totodată, se lansează un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor inițiative benefice pentru mediul înconjurător și natură. 


Comentează știrea

unu
23 aprilie 2018
halal...

...primar avem in Cta, vai de noi, am ajuns sa planteze jandarmii pomi... pai asta e fisa postului la ei? scoate primare asistatii sociali din blocurile facute cu banii nostri si pune i sa planteze o perdea forestiera de a lungul A2 si a altor drumuri din judet... pune tiganii la treaba , daca tot ii platim!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7801 secunde