Jaf în 20 de secunde. Marea captură, un rucsac cu haine!

271

Articole de la același autor

Patru tineri au crezut că dau lovitura și, după ce s-au organizat bine, au smuls rucsacul unei persoane care dormea pe plajă, în Vama Veche. Nu au apucat să se bucure prea mult de "captura" lor, câteva haine, cât să-i ajungă victimei un week-end, că au fost prinși de jandarmi și acum s-au ales cu dosar penal pentru furt.

Sâmbătă, 14 iulie, la ora 5.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, în zona plajei "La Rogojini", a observat patru tineri care au acționat și au sustras rucsacul unei persoane care se odihnea pe plajă.

Potrivit reprezentanților jandarmilor, trei dintre tineri s-au plasat în imediata apropiere a persoanei păgubite. Unul în dreapta și altul în stânga persoanei, unul lângă foișorul salvamarului, iar cel de-al patrulea a smuls rucsacul folosit ca pernă. Au fost somați, moment în care au luat-o la fugă. Au fost prinși doi dintre ei, cel care a sustras rucsacul și cel de lângă foișor, iar mai târziu, după aproximativ 30 de minute, și ceilalți doi, care dispăruseră în mulțime. În rucsac, persoana păgubită avea îmbrăcămintea cu care a venit să-și petreacă sfârșitul de săptămână la mare.

Celor patru suspecți, cu vârste cuprinse între 16 și 21 ani, le-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și au fost conduși la sediul Poliției Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.

Recomandări de la jandarmi

Jandarmii constănțeni recomandă turiștilor să nu lase nesupravegheate pe plajă bagajele sau lucrurile de valoare, cum ar fi genți, telefoane mobile, camere de fotografiat sau filmat. De asemenea, păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale și încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde