Video Jaf de 80.000 de euro cu promisiuni de sex nebun

2232
3

Un cetățean iordanian, aflat în tranzit prin țara noastră, nu va pleca din România cu amintiri prea plăcute. I s-au promis clipe de vis alături de o odaliscă din Medgidia. În schimb, a căzut în capcana unei bande de tâlhari care i-au luat toți banii pe care îi avea
și l-au abandonat în câmp.

Echipajul de ordine publică, din cadrul Poliției Medgidia, care patrula, în noaptea de miercuri spre joi prin municipiu și împrejurimi, a fost solicitat, în jurul orei 4,30, să se deplaseze de urgență în localitatea Valea Dacilor, căci un străin dezorientat reclama că a fost jefuit. Ajunși la locul indicat, polițiștii au găsit un cetățean iordanian, cu o poveste uluitoare.
Bărbatul plecase din Italia, în urmă cu câteva zile, cu un autocar de transport persoane, până în România, iar de aici urma să se îndrepte către Iordania. Drept dovadă, străinul le-a arătat polițiștilor actele cu viza Schengen de tranzitare a României.

Jefuit și abandonat în câmp
Pe drum, s-a împrietenit cu niște tineri români, de etnie rromă, printre care și două femei. Dând dovadă de ospitalitatea caracte-ristică națiunii noastre, respectivii l-au invitat să rămână câteva zile în locuința lor din Medgidia, din cartierul Ali-Baba. Ba chiar i-au vorbit despre frumusețea proverbială a româncelor și i-au promis clipe de vis alături de o conațională. Încântat de cele auzite, și mai ales că tinerii rromi s-au oferit inclusiv să-l ducă, apoi, în Iordania, bărbatul a coborât împreună cu aceștia în Medgidia.
S-au îndreptat împreună spre domiciliul unuia dintre ei, situat pe strada Mărgăritarului, din cartierul Ali-Baba, unde, în loc de cadâna promisă, cetățeanul iordanian a fost jefuit de tot de avea de valoare. Astfel, unul dintre noii "prieteni" l-a amenințat cu un cuțit, în vreme ce ceilalți l-au buzunărit și i-au cotrobăit prin bagaje.
La final, i-au luat peste 80.000 de euro (dintre care 58.000 în euro, restul banilor în altă valută) și un ceas de mână scump. Au împărțit banii, după care cu toții s-au urcat în două taxiuri și au pornit spre Valea Dacilor. La marginea localității, l-au dat jos pe străin din taximetru și și-au continuat drumul, bazându-se că până va reuși acesta să ceară ajutorul, vor fi deja departe.

Trei suspecți, prinși în mai puțin de 30 de minute
S-au înșelat. Pe baza descrierii oferite de victimă, privind fizionomia și articolele vestimentare ale suspecților, polițiștii au reușit, în mai puțin de 30 de minute, să prindă trei suspecți. Este vorba despre două femei, de 22 și respectiv 25 de ani, și un bărbat, de 30 de ani, toți din Medgidia. La percheziția corporală, în poșetele celor două s-au găsit 24.000 de euro, în valută diversă.
Polițiștii continuă cercetările pentru a recupera întreg preju-diciul și pentru a-i trage la răspundere pe toți cei implicați. De altfel, ieri, oamenii legii au descins la locuințele lor din cartierul Ali-Baba.
Suspecții sunt acuzați de tâlhărie cu consecințe grave, cazul intrând în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Pentru fapta comisă, aceștia riscă să petreacă până la 25 de ani după gratii.



Comentează știrea

Eu
22 iunie 2012
25 de ani

Si Nastase, ca a furat milioane, numai 2 ani??!! Si nici macar nu o sa-i faca, deoarece a incercat sa se "sinucida" si in plus i-au descoperit alte "boli"...

Daniel
22 iunie 2012
Cacialmaua

Cred ca Nastase sufera de boala lui "Kalaki". Parazitii ca el sunt absolventi la DRAMATURGIE, se folosesc de toate trucurile de a scapa de "BULAU" si sa ramana in buzunar cu banii fuati.

Cico
22 iunie 2012
IORDANIANUL

Cum a trecut arabul cu 80000 Euro prin atatea granite.? Este ceva necurat cu povestea lui. Cred ca este caraus pentru grupari teroriste. Ce calificare are ? Nu se leaga deloc povestea lui cu atata banet la el si nu la Banca ca toata lumea. Sunt bani ce trebuiesc confiscati.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Stire din Monden : Ce este un orgasm neașteptat?
Pagina a fost generata in 0.6157 secunde