JAF ARMAT! Casiera a fost amenințată cu un pistol și un cuțit, hoții au plecat cu banii

175
JAF ARMAT! Casiera a fost amenințată cu un pistol și un cuțit, hoții au plecat cu banii - jafarmatinzalaudoibarbatiaufurat-1555496946.jpg

Articole recomandate

Două persoane necunoscute au jefuit o sală de jocuri din Cluj-Napoca, după ce au amenințat o casieră cu un pistol și cu un cuțit.


"Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea unor persoane care, în cursul dimineții, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului Cluj-Napoca și, amenințând casiera, au reușit să sustragă circa 7.000 de lei. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită", precizează IPJ Cluj. Jaful a avut loc pe strada Aurel Vlaicu, din cartierul Mărăști.

"Din primele cercetări rezultă că ar fi vorba de două persoane care au avut asupra lor un cuțit și un pistol, despre care nu se știe încă dacă a fost real sau nu. În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal", au mai transmis polițiștii.

Aceștia au explicat că există și imagini de pe camerele de supraveghere, acestea însă nu vor fi făcute publice deocamdată.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0666 secunde