IRONIA SORȚII! Tânără spulberată de tren! În același loc a murit și prietenul ei

1545
IRONIA SORȚII! Tânără spulberată de tren! În același loc a murit și prietenul ei - img130076600-1568112921.jpg

Articole recomandate

Tragedie cumplită, luni seara, în Voluntari. Andreea Corina Lascu, o tânără de 19 ani din Ștefănești, a murit pe loc după ce a fost spulberată de tren, în Voluntari.


"Licurici", așa cum îi spuneau prietenii tinerei de 19 ani, era de loc din Ștefănești. Fata era sportivă și, din primele informații, avea cu ea echipamentul de sport când a fost izbită de tren.

Andreea Corina Lascu a învățat la Liceul Teoretic "Victor Babeș" din București.

Fata era prietenă cu Ionuț Militaru, băiatul de 18 ani care, în 2 mai a fost lovit de tren în timp ce avea căștile la urechi. Tânărul se afla lângă calea ferată, împreună cu două prietene când, într-un moment de neatenție, s-a întors și, fiind prea aproape de șine, trenul l-a lovit din plin. Din spusele martorilor, Ionuț vorbea la telefon și nu a fost atent la trenul care se apropia cu viteză.


Atunci, la câteva zile după tragedie, Andreea a scris un mesaj cutremurător pe pagina de Facebook a lui Ionuț, în care își exprima regretul pentru moartea prematură a prietenului ei.

Potrivit localnicilor, zona este frecventată zilnic de copiii și tinerii din zonă, care pot ajunge acolo doar printr-un gang. Oamenii spun că locul este periculos și se plâng că se luptă să închidă accesul de mai bine de zece ani, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.399 secunde