Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute! Rămășițe umane descoperite în butoaie, în curtea unui bărbat

3398
Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute! Rămășițe umane descoperite în butoaie, în curtea unui bărbat - img1-1564128064.jpg

Articole recomandate

Două fete care locuiesc în două localități diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiții asemănătoare, la diferență de trei luni. Potrivit unor surse citate de România TV, polițiștii au descins la o adresă din Caracal, la locuința unui bărbat a cărui mașină a fost văzută pe camerele de supraveghere luând la ocazie o tânără. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, este taximetrist. Sursele citate susțin că la locuința bărbatului au găsit rămășite umane arse depozitate în butoaie. Nu se știe deocamandată dacă descoperirea are legătură sau nu cu fetele dispărute, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii, scrie romaniatv.net


Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localitățile de domiciliu atunci când s-au urcat în mașini, la ocazie, și nu au mai fost văzute vreodată.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau 'Lulu' așa cum era cunoscută de prieteni și familie.


Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioști, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o mașină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

La trei luni de la dispariția Mihaelei, o altă fată a dispărut în condiții similare. Este vorba despre Alexandra Măceșanu, o fată în vârstă de 15 ani, care a fost dată dispărută de părinți. Elevă a unui liceu din Caracal, Alexandra a fost văzută ultima dată, miercuri dimineață, după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie. Voia să se întoarcă acasă.

Familia și prietenii au căutat-o ore în șir, au reclamat dispariția la Poliție și au cerut ajutorul oamenilor pe Facebook. Mii de oameni au distribuit postarea despre dispariția Alexandrei, în speranța ca cineva o va recunoaște și va anunța Poliția.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9498 secunde