Ion Iliescu a fost externat

211
Ion Iliescu a fost externat - ioniliescuaiesitdinoperatiefostu-1554461966.jpg

Articole recomandate

Decizie de ultimă oră a medicilor. După ce a fost spitalizat și operat de urgență pe 1 Aprilie, Ion Iiliescu, fost președinte al României și al PSD se recuperează în timp record. Transferat ieri de la Terapie Intensivă la Cardiologie, Ion Iliescu a fost externat.


UPDATE: Ion Iliescu a fost externat vineri în jurul prânzului.

Fostul președinte al României Ion Iliescu a fost internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu.

Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. "În după amiaza zilei de 1 aprilie 2019, Ion Iliescu, fost Președinte al României a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu București, cu diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

După evaluare și pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale cu un rezulat final foarte bun.

În prezent domnul Ion Iliescu se află în perioda postoperatorie imediată în secția ATI 1 a Institutului nostru, este stabil și în afara unui pericol imediat. Orice declarații ulteriore se vor face cu doar cu acordul expres al pacientului", se preciza în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Aprilie 2019
Stire din Eveniment : Ion Iliescu, OPERAT la inimă
Pagina a fost generata in 0.2594 secunde