Ioana, tânăra băgată în comă de un proxenet în Germania, a murit la spital

1053
Ioana, tânăra băgată în comă de un proxenet în Germania, a murit la spital - 62016755-1548332267.jpg

Articole recomandate

Ioana Condea, tânăra din Poiana Câmpina băgată în comă de un proxenet, a murit. Tânăra plecase în Germania crezând că va lucra ca menajeră, însă a fost păcălită și a ajuns într-un bordel, unde a fost obligată să se prostitueze.



Autoritățile au anunțat decesul ei pe 23 ianuarie, potrivit unor mesaje publicate de Facebook de prieteni și cunoscuți.

Lipsurile materiale îi împiedică pe părinți să-i repatrieze trupul. O prietenă de-a victimei a lansat un apel prin intermediul rețelelor de socializare pentru strângerea sumei necesare repatrierii. Este vorba de 5.000 de euro.




Ioana Condea, mama unui băiețel, a plecat în Germania, în 2014, pentru a se angaja și pentru a-i asigura un viitor mai bun fiului său. Însă, tânăra a ajuns pe mâna proxeneților. Pentru că refuzat să se prostitueze, femeia a fost bătută atât de crunt încât a ajuns, în comă, într-o clinică din Germania.


Acasă, la Bobolia, județul Prahova, părinții au aflat, în urmă cu 5 ani, prin intermediul poliției ce s-a întâmplat. Ioana a fost găsită într-un bordel, mai mult moartă decât vie, iar cei care i-au făcut rău au apucat să fugă.


Robert Tănase, soțul prietenei care o ademenise pe Ioana în Germania, a fost agresorul ei. El a fost condamnat la opt ani de închisoare și își execută pedeapsa în Germania. Bărbatul era în realitate proxenetul celor două românce. Se căsătorise cu una dintre ele pentru a nu da de bănuit autorităților germane.


sursa text si foto: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2687 secunde