Municipalitatea pregătește o nouă licitație

Întreținerea semafoarelor din oraș costă peste cinci miliarde de lei, pe jumătate de an

4363
Întreținerea semafoarelor din oraș costă peste cinci miliarde de lei, pe jumătate de an - a4f3921124b5e602692e2f5e1bd3c38e.jpg
Confort Urban, societate subordonată Primăriei Constanța, este dispusă să cheltuiască peste cinci miliarde de lei vechi pentru întreținerea semafoarelor din municipiu pe o perioadă de șapte luni.
Anunțul de participare a fost postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, firma câștigătoare urmând să fie desemnată pe 19 aprilie.
Potrivit site-ului de licitații publice, SC Confort Urban scoate la licitație contractul de "servicii de mentenanță a sistemelor de semnalizare urbană din municipiul Constanța", valoarea estimativă fiind de 505.000 lei, fără TVA.
Contractul se va întinde pe șapte luni, începând din data de 3 mai până pe 31 decembrie 2010, actul putându-se prelungi pe o durată de cel mult patru luni.
Conform caietului de sarcini, instalațiile care fac obiectul serviciilor de reparații și întreținere sunt semafoarele situate în intersecții și semafoarele care semnalizează trecerile de pietoni. Firma câștigătoare va trebui să întrețină în stare de funcționare normală semafoarele și să execute lucrări de reparații când acestea se defectează.
Pentru toate astea, societatea care va pune mâna pe contract ar putea încasa peste cinci miliarde de lei vechi, fără TVA. Dacă punem la socoteală că înțelegerea se întinde doar pe o perioadă de șapte luni și că majoritatea semafoarelor din oraș sunt noi, contractul cu pricina ar putea fi mană cerească pentru o firmă norocoasă.
Vom vedea în câteva săptămâni cine va avea grijă de semafoarele Constanței și pe ce bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.422 secunde