Într-o baltă de sânge și cu ștreangul de gât / Doi constănțeni s-au SINUCIS

209
Într-o baltă de sânge și cu ștreangul de gât / Doi constănțeni s-au SINUCIS - ambulantapozamare-1407757939.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări, după ce au fost sesizați de faptul că doi bărbați și-au pus capăt zilelor. Astfel, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 4,00, un apel la Serviciul unic de urgență 112 anunța că un bărbat de 78 de ani a fost găsit, într-o baltă de sânge, inconștient, în fața unui bloc de pe Șoseaua Mangaliei. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul, identificat ca fiind Ștefan Enache, de 78 de ani, s-a aruncat de la etajul patru al imobilului. 


La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță, dar cadrele medicale nu au reușit să-i salveze viața. Cadavrul a fost transportat la spital, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. 


Tot în această dimineață, și polițiștii din Ciocârlia au fost sesizați că un bărbat din localitatea Ciocârlia de Sus s-a spânzurat. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre Erol Amiș, cadavrul acestuia fiind găsit în spatele locuinței. Trupul neînsuflețit a fost dus la morga Spitalului Medgidia, în vederea efectuării necropsiei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 August 2014
Stire din Sănătate : Criză de sânge la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2951 secunde