Inspectoratul de Jandarmi Constanța angajează specialiști din sursă externă

926
Inspectoratul de Jandarmi Constanța angajează specialiști din sursă externă - inspectoratul-1514988665.jpg
Inspectoratul de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța organizează două examene/concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă, a următoarelor posturi vacante: ofițer specialist II la Serviciul Logistic - Compartimentul Marketing și Achiziții; subofițer administrativ principal la Serviciul Financiar.

Data limită până la care candidații pot depune personal cererea de înscriere pentru examen/concurs, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța, este 12 ianuarie, ora 16.00.

Cei interesați pot obține relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, telefon 0241/ 618969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00.

Anunțurile, care conțin informații privind condițiile de participare la concurs, datele depunerii documentelor și ale susținerii probelor de concurs, tematica și bibliografia sunt postate pe site-ul instituției, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, secțiunea Cariere, fiind expuse și la avizierul unității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.215 secunde