Informație de ultim moment despre complicele lui Gheorghe Dincă

258
Informație de ultim moment despre complicele lui Gheorghe Dincă - s604x04complicedinca-1575554510.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel București a respins joi contestația depusă de Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, și a decis ca acesta să rămână în arest preventiv, fiind acuzat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie, scrie Agerpres.

Ștefan Risipiceanu a fost arestat preventiv pe 28 noiembrie de Tribunalul București, însă el a contestat decizia judecătorilor.

Săptămâna trecută, procurorul șef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat că, la data de 14 aprilie, în jurul orelor 12,00, Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, ce aștepta "la ocazie" pe raza municipiului Caracal, a transportat-o la domiciliul său în scopul exploatării sexuale în interes personal și în aceste împrejurări a fost surprins de către Ștefan Risipiceanu.

Ștefan Risipiceanu ar fi ajuns inopinat în curtea casei lui Gheorghe Dincă, unde a observat că Luiza Melencu era sechestrată în autoturism.

Giorgiana Hosu a precizat că Ștefan Risipiceanu făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă și era folosit de acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

"La explicațiile oferite de către Gheorghe Dincă, în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reținut i-a solicitat acestuia să îi permită și lui întreținerea de astfel de relații cu Luiza Melencu. În aceste împrejurări, pentru a-și conspira faptele, Gheorghe Dincă a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate", a spus Hosu.

Giorgiana Hosu a menționat că Risipiceanu, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoană fără ocupație, fără pregătire, fără venituri și fără un domiciliu stabil, este necăsătorit, nu are copii și este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

"Acesta nu este cunoscut cu antecedente penale și nu există nicio conexiune între inculpat și vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT. De asemenea, până în acest moment, nu există niciun indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracțiunilor reținute deja în sarcina lui Gheorghe Dincă", a susținut Giorgiana Hosu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6918 secunde